Heeft u nog vragen? Onderhoud op afstand Online Test

blue office® biedt de ideale ondersteuning voor elk proces in uw bedrijf. blue office® is ideaal voor de behoeften van kleine, middelgrote en grote bedrijven en is verkrijgbaar in de basisversies licht, standaard en professional.

Afhankelijk van uw eisen en individuele wensen voor bedrijfssoftware biedt blue office® u de oplossing op maat.

Vanwege de branche-onafhankelijkheid en de hoge mate van flexibiliteit, is de software individueel aan te passen aan de eisen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een groothandel of detailhandel, ZZPér, productiebedrijf of dienstverlener: met het modulaire systeem van blue office® is aanpassing naar uw eisen mogelijk.

De blue office® basisversies zijn verschillende totaaloplossingen voor alle processen binnen uw bedrijf. Van verkoop, inkoop, opslag, productie, projectbeheer, boekhouding, service enz. in één softwareoplossing bied Blue office® u een ideale totaaloplossing op maat van uw behoeften.

blue office® vordeelen

■ Gebruikersvriendelijke bediening
■ Snelle en eenvoudige implementatie
■ Eenvoudige adaptatie door intuïtief gebruikmers
■ Makkelijk aan te passen en uit te breiden
■ Uitstekende prijs-prestatieverhouding

blue office® Een innovatieve oplossing

blue office® de beste bedrijfssoftware voor uw succes. Met onze hoogwaardige en innovatieve oplossingen kunnen alle administratieve processen van uw bedrijf eenvoudig in kaart worden gebracht.

De software is gebruiksvriendelijk en heeft een hoge betrouwbaarheid. De veelzijdigheid en functionaliteit evenals de integratie van administratieve processen onderscheiden blue office® als een professionele commerciële softwareoplossing.

blue office® is een flexibel ontworpen systeem en kan individueel worden aangepast aan uw bedrijf dankzij de modulaire structuur.

Voordelen van blue office®

■ Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
■ Eenvoudig te begrijpen
■ Overzichtelijk beheer van gegevens en documenten
■ Snell aanmaken van offertes, bestellingen, leverbonnen, facturen en andere documenten
■ Overzichtelijke weergave van relatie- en productgegevens

blue office® technologie

blue office® is Windows-gebaseerd met een Microsoft® SQL-database. De software is volledig objectgericht en ontwikkeld op basis van Microsoft® .NET Framework.

Met deze functionaliteit kunnen uw bedrijfsspecifieke processen en bedrijfsprocessen in kaart worden gebracht met eventueel eigen aanvullende programmering, die indien nodig voor u kan worden gemaakt en naadloos kan worden geïntegreerd (Add-ins).

blue office® 4 combineert dus de voordelen van standaardsoftware met het hoge aanpassingsvermogen voor een individuele oplossing.

blue office® is meertallig

De gebruikersinterface is beschikbaar in: Duits (Duitsland), Duits (Oostenrijk), Duits (Zwitserland), Frans (Zwitserland), Italiaans (Zwitserland) Engels en Nederlands.

De taalkeuze kan per gebruiker worden ingesteld.