Heeft u nog vragen? Onderhoud op afstand Online Test

Adres pakket

Het blue office® adres pakket is de voordelige instapoplossing voor professioneel relatiebeheer. Vrij definieerbare selectiecriteria en filters maken gericht, persoonlijk contact met uw klanten mogelijk.

U krijgt in één oogopslag alle informatie die u nodig heeft. Met slechts een muisklik worden belangrijke details en aanvullende informatie over de ingevoerde relaties en de respectieve contactpersonen weergegeven.

Met de blue office® Lead Tracking-module kunt u uw leads heel gemakkelijk beheren. U hebt altijd een overzicht van de open vragen en hun status. Nieuwe aanvragen kunnen snel en eenvoudig met alle benodigde informatie worden geregistreerd en met een muisklik naar de verantwoordelijke persoon worden doorgestuurd.

Formulieren, brieven of e-mails kunnen eenvoudig worden aangemaakt en naar de geselecteerde relaties of contactpersonen worden verzonden. Automatische synchronisatie met Outlook is mogelijk.

Afspraken kunnen worden gekoppeld aan de relaties en duidelijk worden beheerd in het geïntegreerde afsprakenbeheer. Automatische synchronisatie met Outlook is mogelijk.

Video adres pakket